Samsung Note 2 Yavaşlaması

ismail42060

Kilopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba elimde 4-5 yıllık bir Samsung Note 2 var. Yakınım kullanıyordu yeni cihaza geçti ben de telefonu formatladım telefon biraz hızlandı ama gene çoğu zaman yavaş kalıyor. Ben bu telefona ne yapabilirim? Daha önce hiç ROM ve ROOT atılmadı Android 7.1 mi yapmalıyım? Yoksa Note 4 ROM mu atmalıyım. Telefon daha hızlı olur ya da başka ne yapabilirim bir düşünceniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar Custom ROM atsanda kısa bir süre sonra yine kasmaya başlayacaktır. Tavsiyem yeni güncel bir cihaz alman.

Cihaz eski zaten günlük kullandığım bir cihaz değil elime geçinde internetde not 4 rom u atıp hızlandıranlar var telefonun içinde zaten bir ton uygula geliyor bende son yapıla bilecek bir şey vardı diye merek etmiştim custom rom kullanan falan varsa diye de telefonu kulanan kalmamış galiba hiç mesaj atan herkese teşekkür ederim.

Custom ROM atılırsa bence işe yarar. Ama saf Android olmalı. Note 4 ROMu atmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Kesinlikle custom rom at ama. Saf android olsun port romlar sıkıntı yaratır. Linageous 14.1 tarzı rom at çok rahat edersin note 2 oyun hariç hala günlük ihtiyaçları karşılayabilicek bi telefon 2gb Rami olması iyi.

Rom atmadan önce ne yapmalıyım tam bilmiyorum da telefonun asıl orjinal rom unu nasıl ala bilirim acaba bide Linageous 14.1 için rot atama gerek varmı?

Her ne kadar istediğin romu at istediğin surumu yükle yine de performans alamazsin işlemcisi çok eski bunlar ise yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…