Samsung Note 3 4.4.2 Güncelleme Sorunu

hüseyinakyüz

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Merhabalar kolay gelsin.

Samsung note 3 var KVK'lı ürün. Ürünü çok iyi sıkıntısız şekilde kulanıyordum ki 4.4.2 güncellemesi geldi günceledim tel açılıp kapandı ve mobil ağ sorunuyla karşılaştım. Baktım ki imei null olmuş. Bassed mi ne verisyonu mu kodu mu ne bilinmeyen olmuş. Servise gittim bizlik bir şey yok dediler böyle sap gibi kaldım. 2.000 TL verdiğim tel müzik çalar olarak elimde kaldı. Yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda güncellenme uyarısı geldi, güncelledim servis bana bu telefon kendiliğinden IMEI siliyor dedi. Donanımsal olarak bir sıkınıtının olmadığını ve garanti kapsamaına girmedeiğini söyledi. Zaten root yaptım tele ister istemez garanti gitti de abim bu sıkıntıyı bir şekilde çözmem lazım. Yazık 2000 TL para gitti.

IMEI silinme sorunlarında genellikle IMEI silinmeden önceki sürümü dönersen geri gelir. Zaten telefonunda root olduğunu söylüyorsun. Odin ile stock rom yükle ardında bir çok IMEI yedekleme programı var onlar ile IMEI yedeği al. Bu şekilde silindiğinde hiç uğraşmadan geri yüklersin. Bunun dışında rootlu telefona güncelleme yapılmaz. Yüksek ihtimalle IMEI silinme durumuda bundan dolayı olmuş. Ki KVK kimmişde sana ayıplı ürün satıp geri almıyor? Sen hatayı başta yapmış.

İyi Bayramlar...

sürüm düşürmeyi denedim tel açılmadı. başta tel ile pc simgesi var telefonu kies bağlayın diyor. birde teli pc bağladığım zaman ki bir kaç pcde denedim usb aygıtı tanıyamadı diyor 3 saniyede bir adamın kafasını şişiriyor sadece download modunda çalışıyor adam akıllı yani ne yükleyeceksem odin üzerinden yüklemem gerekiyor. odin üzerinden stock rom bulamadım turkey için siz biliyorsanız link bi balşın SM-N900 için bu arada teli rotladım rot sonrası telefonun uygulama bölümüne bi program geldi adını hatırlamıyorum hata veriyor sadece 4.3 de çalişir hatası veriyor.sanırım root da pek başarılı olmadı. ''cenkay'' arkadşın dediği doğru eski sürüme gelirsem tel büyük ihtimalle düzelirde denedim olmadı romu odine atyırum en az bir saat bekliyor zaten uyuya kalıyorum sabah bir bakıyorum tel hata veriyor. 4.3 düşürmenin yolu var ve sağlam bir root veya egemen arkadaşın dediği gibi odin üzerinden yüklenecek bir stock rom varsa türkiye için paylaşın arkadaşlar.. rıca edioyorum emek gösteren herkeze sonsuz teşekkürler.

bu arada arkadaşlar imei silinmeden önce telefon rootlu değildi ne olduysa kendiliğinden güncelledim 2 gün sonra şebeke gitti teli kapatım açtım geldi gitti dahada gelmedi samsung bana bnlik bişe yok diyince root attım yanlış yönledirme yapmamayım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı