kunburak Kilopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2017 #1 Merhaba arkadaşlar Note 3 Neo kullanıyorum. Sizce iPhone 5s ile takas yapsam daha iyi olur mu? Kamera ve değişiklik istediğim için takas düşündüm, önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2017
Merhaba arkadaşlar Note 3 Neo kullanıyorum. Sizce iPhone 5s ile takas yapsam daha iyi olur mu? Kamera ve değişiklik istediğim için takas düşündüm, önerilerinizi bekliyorum.
Moki Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2017 #2 Eğer öyle bir imkanın varsa yapabilirsin, ben 5S kullanıyorum gayet kullanışlı bir cihaz.
kunburak Kilopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2017 #3 Moki dedi: Eğer öyle bir imkanın varsa yapabilirsin, ben 5S kullanıyorum gayet kullanışlı bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Cihazın sorunlu olup olmadığını anlayabilir miyim, telefoncuya götürmem şart mı çünkü iphone kullanmadığım için bilemiyorum sorunu var mı yok mu diye
Moki dedi: Eğer öyle bir imkanın varsa yapabilirsin, ben 5S kullanıyorum gayet kullanışlı bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Cihazın sorunlu olup olmadığını anlayabilir miyim, telefoncuya götürmem şart mı çünkü iphone kullanmadığım için bilemiyorum sorunu var mı yok mu diye