Uyumlu ROM var mıdır bilmiyorum ama güncelini bulmak zor. Root atmakta keyfinize kalmış biraz. (Banka uygulamaları uyarı yapıyor) Root Checker diye program var oradan bakabilirsiniz Root var mı yok mu diye.
Note 3 kuzenimde vardı Custom ROM ile şarjı daha iyi gidiyordu lakin farklı farklı ROM'lar denerken ve kuzenim her şeyi doğru yaptığını söylerken telefonu IMEI numarası gitti. İlk başkarda ROM'ları ben kurmuştum sonra öğrettim o yapıyordu. Bir daha telefonu kullanamadık. Samsung servisi anakart değişmesi lazım dedi, telefoncu Note 3'e maalesef IMEI numarasını tekrar yazamıyorum dedi. Bende birçok şey denedim. Telefon çöp oldu, tabii üzerinden çok zaman geçti.
Note 3 kuzenimde vardı Custom ROM ile şarjı daha iyi gidiyordu lakin farklı farklı ROM'lar denerken ve kuzenim her şeyi doğru yaptığını söylerken telefonu IMEI numarası gitti. Bir daha telefonu kullanamadık. Samsung servisi anakart değişmesi lazım dedi, telefoncu Note 3'e maalesef IMEI numarasını tekrar yazamıyorum dedi. Bende birçok şey denedim. Telefon çöp oldu, tabii üzerinden çok zaman geçti.
Uyumlu ROM var mıdır bilmiyorum ama güncelini bulmak zor. Root atmakta keyfinize kalmış biraz. (Banka uygulamaları uyarı yapıyor) Root Checker diye program var oradan bakabilirsiniz Root var mı yok mu diye.