Samsung Note 3 telefonun şarjı hızlı bitiyor

Eymen deniz

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonumun şarjı hızlı bitiyor. Parlaklığı azaltmam dışında yapabileceğim ayarlardan kapatabileceğim bir seçenek var mı?

Batarya almaktan başka çaren yok büyük ihtimal.

Custom ROM bir ihtimal kurtarabilir de bu cihazları yan sanayi batarya da kurtarmaz artık.

Custom ROM bir ihtimal kurtarabilir de bu cihazları yan sanayi batarya da kurtarmaz artık.
peki nasıl yapabilirim custom rom? telefonuma uygun romu nerden bulabilirim ve telefonumun rootlu rootsuz olduğunu nerden anlarım?

Nereden hangi ROM'u indirmemi tavsiye edersiniz?

10 yıl önce çıkan cihazın performansından pek bir şey beklememek gerek bence.

10 yıl önce çıkan cihazın performansından pek bir şey beklememek gerek bence.

Performansı mükemmel ötesi. Şu anki telefonlara kıyasla mükemmel. Hala ilk performansını koruyor fakat batarya koruyamamış. Çizik bile yok öyle düşün

Peki nasıl yapabilirim Custom ROM? Telefonuma uygun ROM'u nereden bulabilirim ve telefonumun rootlu rootsuz olduğunu nereden anlarım?

Nereden hangi ROM'u indirmemi tavsiye edersiniz?

Uyumlu ROM var mıdır bilmiyorum ama güncelini bulmak zor. Root atmakta keyfinize kalmış biraz. (Banka uygulamaları uyarı yapıyor) Root Checker diye program var oradan bakabilirsiniz Root var mı yok mu diye.

Note 3 kuzenimde vardı Custom ROM ile şarjı daha iyi gidiyordu lakin farklı farklı ROM'lar denerken ve kuzenim her şeyi doğru yaptığını söylerken telefonu IMEI numarası gitti. İlk başkarda ROM'ları ben kurmuştum sonra öğrettim o yapıyordu. Bir daha telefonu kullanamadık. Samsung servisi anakart değişmesi lazım dedi, telefoncu Note 3'e maalesef IMEI numarasını tekrar yazamıyorum dedi. Bende birçok şey denedim. Telefon çöp oldu, tabii üzerinden çok zaman geçti.

Oo peki hangi ROM'u kullanmıştınız hatırlıyor musunuz?

Uyumlu ROM var mıdır bilmiyorum ama güncelini bulmak zor. Root atmakta keyfinize kalmış biraz. (Banka uygulamaları uyarı yapıyor) Root Checker diye program var oradan bakabilirsiniz Root var mı yok mu diye.

Android 7.1.1 lollipop iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…