Samsung Note 4 GEAR VR Setup Problemi

Makaleler
25
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Mimar
5.1.1'den sonra telefon kafayı yedi. Gerçekten en acil işim olduğu zamanlarda bozuldu ve sinir krizi geçirdim. Bir keresinde okulda kantinde prize taktım, prizi şarj ettim. Evet yanlış duymadınız. Şarj paylaşım özelliği aktif oldu ve şarjım azaldı. Ayrıca bilgisayarlarım telefonu görmüyor.

Ek olarak ne zaman şarja taksam google translate'i seslendiren kadının sesiyle bir konuşma çıkıyor. ''Samsung gear vrinize hoşgeldiniz'' diyor ve ekranda hiçbirşey tıklanmıyor. Ekranın köşesinde bir çarpı işareti var ama kalemle bile tıklayamadım. Günlerimi saatlerimi aldı sinir krizine soktu. Yabancı forumlarda konu açanara baktım ama çözüm yok.

Package Disable Pro ile gear uygulamalarını kapatabiliyoruz, kapattım da. Ama bu seferde ana sayfada kitleniyor. Öylece kalıyor. Reset atsanda sim kartı sd kartı çıkarsan da ne yapsan da değişmiyor. Bu problem yüzünden note 4 gerçek anlamda duvarda parçalayacağım sanırım. 3 kuruş için sinir hastası oldum işlerim aksadı hala daha aksıyor. Yine kitlendi az önce açabildim.

Hataya ilişkin video ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oğuzhan Merhaba Aynı sorun benimde başıma geldi şuan hiç birşey yapamıyorum çok sinir bozucu bir durum gerçekten sorunu çözebildiysen cevabını bekliyorum iyi günler.teşekkürler şimdiden

şöyle birşey ile çözdüm arkadaşlar kaç saattir uğraşıyorum ses azaltma tuşu ve telefonun power tuşuna 20 saniye basılı tutunca telefon yeniden başlatılıyor . bu sefer uygulama yöneticisine girdim orada samsung vr setup wizard uygulaması var onu silip kaldırdım bizi böyle şeylrle muhatap eden şeyin bu oldugunu düşünüyorum şimdilik normale döndü samsung galaxy s6 kullanıyorum iyi günler.

Package Pro Disabler indirip gear VR uygulamalarını silebilirsin. Ben servise gönderdim öyle çözdürdüm, ordadakilerin bile kafası basmıyor problemi anlatırken belim çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…