Samsung Note 4 parmak izi stabil çalışmama sorunu

Yer
Andromeda
Daha fazla  
Bugün Samsung Note 4 model telefonumu yere düşürdüm ön tarafı yere çarptı ve bu olaydan sonra güncel olarak kullandığım parmak izi tarayıcımın düzgün çalışmadığını fark ettim. Her zaman tek seferde algılardı fakat artık parmağımı 3-4 kere kaydırdıktan sonra algılıyor, Kendimin yapabileceği veya kontrol edebileceğim bir şey var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Samsung Note 4 model telefonumu yere düşürdüm ön tarafı yere çarptı ve bu olaydan sonra güncel olarak kullandığım parmak izi tarayıcımın düzgün çalışmadığını fark ettim. Her zaman tek seferde algılardı fakat artık parmağımı 3-4 kere kaydırdıktan sonra algılıyor, Kendimin yapabileceği veya kontrol edebileceğim bir şey var mı ?

*#0*# kodunu numara çevirme yerine yazıyorsunuz. Sensors kısmına tıklayıp en altta fingerprint sensor test'e tıklıyorsunuz. Çıkmak için geri tuşuna iki defa tıklamanız yeterli hepsi pass ise sıkıntı yok demektir.

*#0*# kodunu numara çevirme yerine yazıyorsunuz. Sensors kısmına tıklayıp en altta fingerprint sensor test'e tıklıyorsunuz. Çıkmak için geri tuşuna iki defa tıklamanız yeterli hepsi pass ise sıkıntı yok demektir.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler hepsi pass çıktı.

Parmak izi tarayıcısının kirli olması örneğin terli olması yavaş çalıştırır. Temizlediğinizde fark edersiniz hızını. Ben peçeteyi bir miktar ıslatıp düzenli olarak ekran ile birlikte siliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı