Samsung Note 5 Batarya Ölçümü ve Değişimi

Mr.Btr

Hectopat
Merhaba arkadaşlar telefonum Note 5 yaklaşım 1.5 yıllık cihaz ilk aldığım zamana göre haliyle pil performansı düştü bu da canımı sıkıyor. Servise gidip pil değişimi istemeyi düşünüyorum galiba bataryanın %60 değer kaybetmesi durumunda bunu ücretsiz yapıyorlarmış. Ben bu bataryanın durumu nasıl kontrol edebilirim? Servise verdiğimde beni birkaç gün sonuç olumluda olsa olumsuz da olsa bekletecekler ben bu süreyi beklememek için ölçüm yapmak istiyorum başından geçen veya bu konu hakkında yardımcı olacak varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus ZenFone 2 cihazımda bataryanın sağlığını görüntülemenin bir yolunu bulmuştum. /sys/class/power_supply/battery/ dizinindeki battery_soh dosyası yüzdelik bazında sağlık oranını tutuyor. Note 5'te durum nasıl, bilemiyorum ancak ES Dosya Yöneticisi ile dediğim dizine girip ekran alıntısı atarsanız yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı