Samsung Note 5 vs J serisi

• Konuyu başlatan Wrtsie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 74

Wrtsie

Femtopat
Daha fazla  
Telefonu müzik dinlemek WhatsApp'a girmek için alacağım cihazların eski olduğunu biliyorum. Note 5'te de YouTube desteği duyduğum kadarıyla bazı alternatif uygulamalar varmış. J serisinde J8 mesela YouTube'u destekliyor ve daha güncel ama Note 5'teki kalem ve Note 5'in eski amiral gemisi olmasından dolayı Note 5 de mantıklı geliyor. Sizce hangisini almalıyım?

Android 7 ve altı Google Play hizmetleri desteği almayacak, çoğu Google servisleri kullanan uygulamalarda sorun yaşarsın.

iPhone 7 Plus'a bütçe çıkar mı?

Eski Android telefon: Custom ROM, 3 yıl öncesine kadar Note 3 N9005 kullanıyordum. Bunun başka yolu yok hocam. Bu senaryoda kullanırım dersen kesinlikle Note 5 almalısın. Ama orijinal hali ile kullanacaksan hangisinin Android versiyonu daha güncelse onu al çünkü hepsinin versiyonu temelde eski.

Bütçe nedir üstat?

Techno Plus 30C kullanıyorum. iPhone 16 Pro Max alacaktım aslında, bu cihaz elime geçince pili bir günü çıkarıyor, Instagram, Clash Royale'de rahatça zaman geçirebiliyorum, 256 GB hafızası var ve 120 Hz ekranı var.

30C'den fazlasıyla memnunum. 16 Pro Max almayı erteledim o derece. Kamera dışında eksiği yok.

Tavsiye ederim. J serisi inanılmaz kasıyordu hatırladığım kadarıyla. Tavsiye etmem.

Techno Plus 30C veya düz techno Plus 40 alabilirsin. İki cihaz da elimin altında, ikisi de bir günü rahat çıkarıyor, çok seri cihazlar.

Eski Android telefon: Custom ROM, 3 yıl öncesine kadar Note 3 N9005 kullanıyordum. Bunun başka yolu yok hocam. Bu senaryoda kullanırım dersen kesinlikle Note 5 almalısın. Ama orijinal hali ile kullanacaksan hangisinin Android versiyonu daha güncelse onu al çünkü hepsinin versiyonu temelde eski.

Note serisini seviyorum ondan dolayı Note almak istiyorum daha kaliteli geliyor j serisine göre.

iPhone 7 Plus'a bütçe çıkar mı?

iOS sa alışkın değilim kullanmadım hiç.

Bütçe nedir üstat?

Techno Plus 30C kullanıyorum. iPhone 16 Pro Max alacaktım aslında, bu cihaz elime geçince pili bir günü çıkarıyor, Instagram, Clash Royale'de rahatça zaman geçirebiliyorum, 256 GB hafızası var ve 120 Hz ekranı var.

30C'den fazlasıyla memnunum. 16 Pro Max almayı erteledim o derece. Kamera dışında eksiği yok.

Tavsiye ederim. J serisi inanılmaz kasıyordu hatırladığım kadarıyla. Tavsiye etmem.

Techno Plus 30C veya düz techno Plus 40 alabilirsin. İki cihaz da elimin altında, ikisi de bir günü rahat çıkarıyor, çok seri cihazlar.

Bütçe az ben zaten telefonla oyun oynamayacağım sadece whasstap bir de müzik için ama YouTube desteği yok Note serisinde yine de alınırdı yoksa j serisimi alınır diye sordum sağ ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı