rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #11 Grafik ayarlarını minimuma alınca çok daha seyrek atmaya başladı oyundan ama yine de ara sıra kasmalar ve 1-3 snlik ekran kilitlenmesi oluyor.
Grafik ayarlarını minimuma alınca çok daha seyrek atmaya başladı oyundan ama yine de ara sıra kasmalar ve 1-3 snlik ekran kilitlenmesi oluyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.554 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Mayıs 2025 #12 Büyük ihtimalle RAM ve CPU ikilisi bu yük altında eziliyor ve yetişemiyor yüke efendim.
rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #13 RAM ve CPU'nun yükünü hafifletmek için neler yapılabilir diye soracaktım ama sanırsam konu dışı oluyor.
RAM ve CPU'nun yükünü hafifletmek için neler yapılabilir diye soracaktım ama sanırsam konu dışı oluyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.554 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Mayıs 2025 #14 rartena dedi: RAM ve CPU'nun yükünü hafifletmek için neler yapılabilir diye soracaktım ama sanırsam konu dışı oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna girince sadece oyunu açık bırakmak yararlı olabilir. Game Launcher üzerinden oyun performansını maksimum olarak ayarlamak da işe yarayabilir.
rartena dedi: RAM ve CPU'nun yükünü hafifletmek için neler yapılabilir diye soracaktım ama sanırsam konu dışı oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna girince sadece oyunu açık bırakmak yararlı olabilir. Game Launcher üzerinden oyun performansını maksimum olarak ayarlamak da işe yarayabilir.