Telefonum Samsung ekranında takılı kaldı ve açılmıyor. Odin üzerinden bende ROM yükleyeceğim fakat hangi dosyayı indireceğimi pek emin değilim (birkaç tane denemem oldu farklı versiyonlarda fakat yükleme kısmında hepsinde başarısız oldum).
Telefonum Samsung Note 8 950F.
Bazı YouTube videolarında download modundaki RP svrew kısmından indireceğimiz dosya hakkında bilgi alabiliriz demişti fakat hangi dosyayı indireceğimi net bir şekilde anlamadım. Telefonumun download modunda karşıma çıkan numaralar bu RP SWREV b:16 k:14 S:14 .
Arkadaşlar konu benim için çok önemli. Bu telefonu hayata döndürmem gerekiyor üniversiteye gideceğim telefon lazım. Önceki gönderim: Note 8 950F Samsung ekranında takılı kaldı
Galaxy Note8 SM-N950F (TUR - Turkey) N950FXXUGDVG7 Pie(Android 9) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
Galaxy Note8 SM-N950F (TUR - Turkey) N950FXXUGDVG7 Pie(Android 9) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
Galaxy Note8 SM-N950F (TUR - Turkey) N950FXXSGDUG8 Pie(Android 9) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
samfw.com
Bunu dener misiniz? Bit sürümünüzü bilmediğim için yüksek bit değerine sahip veriyorum.
Galaxy Note8 SM-N950F (TUR - Turkey) N950FXXSGDUG8 Pie(Android 9) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
samfw.com
Bunu dener misiniz? Bit sürümünüzü bilmediğim için yüksek bit değerine sahip veriyorum.
samfw.com