Samsung Note 8 için Deji vs orijinal batarya

FR MK 1

Hectopat
Yer
K.K.T.C
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X işlemci
Nvidia GeForce RTX 3060 Tİ Ekran Kartı
Xpg DDR4 16 Gb ram
256 Gb m2 ssd
650 W psu
MSİ Arsenal Gaming B450 Tomahawk anakart
Meslek
Elektronik Müh. Ögrencisi
Galaxy Note 8'e batarya olarak hangisi daha iyidir? Orijinal Batarya'ya rağmen günde 4 kez şarj yiyor, Deji takılmalı mıdır? Yoksa orijinal ile devam mı edilmelidir?

Günde 4 defa şarj ediyorsanız acilen orijinal bataryayı değişin derim, ahı gitmiş vahı kalmış. Deji kullandım 2 cihazımda, memnundum.

Bende de aynı telefon ve aynı sorun var, takipteyim.

Çok teşekkür ederim hocalarım. Normalde bu kadar yakmaması lazımdı orijinal bataryanın kronik sorunudur diye baktım sizin tecrübelerinizlede onayladım. Normalde Deji'yi IPhone'dan bilirim ama bazı konulardan dolayı tereddüt ettim ama Deji takmaya karar verdim.

İlk 5 sene fena değildi 3 sene önce mining virüsü CPU'yu aşırı zorladı 5.yıl virüsü silip bataryayı değiştirdim (orijinal) son 2 yıldır böyle. Pil durumu değişmeden önce eski Note 3'üm gibi dakikada %1 gidiyordu. Çıktığından beridir bizde ve 1 gram kasma yok Full dolu.

Hocam benim S9+'ın batarya baya ölmüştü. Şarjım %50 ve dışarıda 1 saat işim varsa bile %100 doldurup öyle çıkıyordum.

Şimdi ise 1 kere şarj yeterli oluyor gün boyu.

Yorumlarınız için sağ olun hocam, kararım Deji'yi takmam olacaktır. Zaten biliyordumda tedirgin olmuştum bir açıklık getirdiniz.

Şimdi bir sorum var. 4 ay sonra orijinaldende kötü ekran süresi veriyor diyorlar doğru mudur? Orijinalden fazla mı ekran süresi alacağım yoksa aynı mı yoksa az mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bir sorum var. 4 ay sonra orijinaldende kötü ekran süresi veriyor diyorlar doğru mudur? Orijinalden fazla mı ekran süresi alacağım yoksa aynı mı yoksa az mı?

Bazı gerçekleri söylüyorum, günde 4 defa şarja takmak size normal mi geliyor da hala arada kalıyorsunuz çözemedim. Üstünde olan bataraya ölü sayılır, unutun onu artık. Şişmiş bile olabilir, bu durumda patlama ihtimalini getirir. Bundan dolayı acil olarak o batarayadan kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…