Samsung Note 8 vs iPhone 8 Plus

Aizens

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iPhone 8 cihazım var. Satıp Note 8 ya da iPhone 8 Plus almak istiyorum ama kararsızım. Note 8 ayrı bir telefon ama kamera kısmında Apple'nin üstünlüğü var. Tasarım olarak Samsung çok ayrı ama garantiye gelince Apple'nin üstüne yok. Samsung A5 2016 kullanıyordum telefon servisten çıkmıyordu. En sonunda kullanıcı hatası dediler ben de iPhone geçtim.
Bu telefonda arıza yaptı direkt değişim yapıldı bu olayı gördükten sonra Apple ayrı bir konuma geldi benim için hangisi olmalı. Apple gibi garantisi olsa direkt Note 8 alacağım ama kafamı karıştırıyor Samsung'un garantisi.

Boyut ve ekran kalitesi.

Kamera konusunda hiçbir zaman Apple üst seviye amiral gemisi Samsung Note ve S serisinden daha iyi olmadı. A5 modelinde yaşadığınızda sorunlarda herkesin başına gelebilecek ender sorunlardan, teknoloji şans işi. Türkiye garantili Samsung cihazı alırsan garanti konusunda pek sıkıntı olmaz, kullanıcı kaynaklı hataları da hiçbir firma kabul etmez. Note 8 fiyat olarak daha uygun olduğu ikisi arasından onu öneririm. Elindeki telefonu da değiştirme derim. Dediğin hususlar için değiştireceksen S8 alman daha mantıklı.

3500 TL civarına satarsam 4000 TL bandında alırım 500 TL civarı farkı öderim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S8 2800 TL fiyatlarına ithalat garantili modelleri satılıyor, distribütör garantili olanlar ise 3100-3200 TL arasında. O fiyata elinizdeki telefonu satabilir misin bilemiyorum, nette Iphone 8 3700 TL. S8 fiyat olarak daha mantıklı, ikinci kamera ve RAM avantajı var Note 8 modelinin, aradaki fiyat farkı için ben Note 8 almazdım şahsen.

Baştan kararınızı vermişsiniz. İphone 8 ile devam etmenizi öneririm yoksa çok zarar edersiniz. Ayrıca İphone 8 modeli kötü bir model değil sırf boyut farkı var diye başka cihazlara yönelmek akıllıca bir hareket olmayacaktır.

Sıfır fiyatı 3750₺ olan telefonu 3500₺ satabilirsiniz umarım. Gereksiz yere masrafa girmeyin. Para kolay kazanılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…