Samsung Note 8 vs LG V30+

chnzcn

Kilopat
Daha fazla  
Kıyaslama yaparken tabii ki Note 8 çok daha üstün telefon onu biliyorum. Benim merakım şu yönde, Samsung Note 8 4000 TL civarında iken LG V30+ 2800 TL civarında. Sizce 1200 liralık farkı vermeye değer mi? Olmuşken iyisi olsun gibi takıntım var açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyaslama yaparken tabii ki Note 8 çok daha üstün telefon onu biliyorum. Benim merakım şu yönde, Samsung Note 8 4000 TL civarında iken LG V30+ 2800 TL civarında. Sizce 1200 liralık farkı vermeye değer mi? Olmuşken iyisi olsun gibi takıntım var açıkçası.
V30+ daha güzel gibi bilemiyorum sizin istediğiniz özelliğe göre değişir bunlar.
buradaki karşılaştırmadan seçebilirsiniz herkesin zevki ayrıdır sonuçta ben V30+ seviyorum şahsen.

Ben S8 kullanıyorum ve kardeşimde V30+ var. S8 exynos kullandığından mı bilmiyorum ama V30+ dan daha kötü performans veriyor. Note 8 nasıl olur bilmem ama hemen hemen aynı olur diye düşünüyorum. LG' nin de Türkiye de servisı yok diye biliyorum. Kamera açısından ise S8, V30+ ın çok üstünde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı