Samsung Note 8 vs S8

Fettah

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir telefon almaya kararlıyım ikinci el olacak 2000 TL 2.500 TL bandında bütçem var. Xiaomi kullanmak istemiyorum artık önceden kullandığım telefon oydu çok fazla memnun kaldığım söylenemez. Onun için Samsung tarafına yönelmek istiyorum. Tercihim Note 8, S8 ya da S8 Plus. Araştırıyorum bakıyorum secemedim. Kararsız kaldım hangisini alacağı mı? Meşgulüm yani ne kadar araştırsam baksan da o bilgiler alımda kalmıyor sizin bilginize güvendiğim için buraya yazıp size sormayı tercih ettim.

Ekleme: Teyzeme A70 aldırdım sıfır, bayağı inceledim cihazı ayarları felan yaparken, aşırı hoşuma gitti yani bilginiz olsun kocaman ekranı var ve ekran aşırı kaliteli. 2500TL civarına tertemiz felan acil satılık düşerse düşünmenizi öneririm.

2.El olduğu için bir şey söylemek zor, kullanıma bağlı. Mesela normal şartlarda Note 8 almanızı önerirdim ama 2.El'de iyi kullanılmış bir S8+ kötü kullanılmış Note 8'den iyidir. Ürüne bakın eğer temiz kullanılmışsa Note 8 alın.

S8 de kronik sorunlar var. Özellikle hayalet ekran sorunu. 2. el de böyle bir şey olmadığından emin olun.

İkinci el telefon... İçeri almasınlar sizi sonra? Telefonu sıfır alıp satmama taraftarıyım.

Hocam öğrenciyim 2.ci elden başka çarem yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…