Samsung Note 9 alınır mı?

AlsraidN

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar selam herkese bir arkadaşım telefon alacak ve bütçesine uygun olarak Samsung Note 9 yenilenmiş almayı planlıyor(5800₺ ve ekran gölgeli) sizce hala alınır mı?
Not: Kendisi asla oyun oynamadığını belirtti.

Samsung pişmanlık. Instagram sıkıntılı oluyor genelde. Ayrıca bir süre sonra kasmaya başlıyor telefon.

Samsung pişmanlık. Instagram sıkıntılı oluyor genelde. Ayrıca bir süre sonra kasmaya başlıyor telefon.

Hocam zamanında ben de S8+ kullanmıştım bir problem yaşamamıştım batarya süresi dışında fakat teşekkür ederim yorumunuz için.

Hocam zamanında ben de S8+ kullanmıştım bir problem yaşamamıştım batarya süresi dışında fakat teşekkür ederim yorumunuz için.
Uzun süreli dayanmıyor bu adamın yaptığı telefonlar. Apple bir yapıyor 6 7 yıl garanti götürüyor ve güncelleme de alıyor.

Uzun süreli dayanmıyor bu adamın yaptığı telefonlar. Apple bir yapıyor 6 7 yıl garanti götürüyor ve güncelleme de alıyor.

Yani hocam Apple önerdim ben de arkadaşıma fakat öyle bir bütçesi yok maalesef.

@AlsraidN hocam yenilenmiş almasın kesinlikle, eğer bulabiliyorsa temiz 2. el bir cihaz bulursa alsın. Bütçe ne kadar dı?

Yenilenmiş cihaz alınmaz. Note 9 yerine ikinci el S10 almak bence daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…