Samsung Note 9 mu S9+ mı?

Iki model arasinda 1000 TL fiyat farki var. S9 Plus fiyat performans olarak daha mantikli.

Samsung da kasma sorunları var diyen Apple fanboylarina aldırış etmeyin.

Gidip tanıdıklarınızla muhatap olup Samsung'u övün lütfen. Boş sözlere gerek yok ben önerimi yapıyorum siz konuyu saptırıyorsunuz.
Apple firmasının yaptıkları bir bir çıkıyor, aç gözünü. Android yavaşlatılsaydı, Custom Rom gibi bir nevi cihazınıza renk katan ve özgür yazılımlar ortaya çıkmayacaktı. Tabii nerden bileceksin? Telefonun bir hücre gibi.

P20 Pro çok iyidir, tartışmaya gerek yok. Fotoğraf çekerim, oyun oynarım, güncel kalır ve özelliklerden faydalanırım dersen al.

ROM attım telefonum Brick oldu diye ağlayan android severler alıntı yapmayı keserseniz çok iyi olur.
@NothingAtHere
bir dahaki konu dışı direkt şahsıma yapılan yorumları raport edeceğim.

ROM attım telefonum Brick oldu diye ağlayan android severler alıntı yapmayı keserseniz çok iyi olur.
@NothingAtHere
bir dahaki konu dışı direkt şahsıma yapılan yorumları raport edeceğim.
Sen Apple isen alınabilirsin üstüne.

Cihazınız "Brick" mi oldu? Çözümü basit! Sadece TWRP yükleyerek cihazı kendine getirip daha güvenilir bir biçimde bir daha ROM atın! Hardbrick mi oldu? Bataryayı çıkarıp yine aynı işlemleri yapın! (Bağırmıyorum) Çok düşük bir ihtimal cihazınız hiç tepki vermiyorsa ona uygun cihazlardan tedarik edin veya servise verin bu kadar basit!

Son düzenleme:
@Silinen üye ROM atmamayi bilmemek Android'in sorunu değil kullanicilarin sorunu.

Öneri yapacaksan tarafsiz şekilde yapacaksin. Android düşmanlığı yapip işi fanboyluğa vurursan sana tepki gelmesi son derece doğal.

Hepinize teşekkür ederim gerçekten tartışmaya hiç gerek yok. Tavsiyeler üzerine pocophone f1 araştırdım ve gerçeken f/p ürünü onu almaya karar verdim umarım yanlış yapmıyorumdur

bir de nedeni ise donanımı ne kadar iyi olursa olsun neredeyse tüm android cihazlar gereksiz kasmaya başlıyor

Yok öyle bir şey.

Galaxy S2'yi yaklaşık 5 sene stok ROM ile kullandım. Cihaz 4 sene sorunsuzdu, sonradan tökezlemeye başladı.

Note 4'ü 2 sene kullandım yine sorunsuz bir cihazdı.

Aynı şekilde Note 8 ve Galaxy S9+ kullandım, ikisi de fıstık gibi cihazlar.

Böyle bir şeyi söyleyebilmen için tüm cihazları kullanıp, tecrübe edinmiş olman gerekir. Yoksa ben de gördüklerime göre iOS şöyle sorunlu böyle sorunlu derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…