İyi Sosya'ller. Note FE almayı düşünüyorum, fiyatı çok uygun gibi. Alınır mı? Performansı düşer mi birkaç sene sonra, kullanan veya telefon hakkında bilgisi olan var mı?
Fiyatına göre donanım olarak çok iyi bir telefon alıyorsunuz. Tasarım konusunda geride değil, işlevselliği tartışılmaz bir telefon.
1 hafta kadar tecrübe etme şansım oldu. Gönül rahatlığı ile alınabilir. Ayrıca Oreo güncellemesini de aldı.
Kesinlikle öneririm cihaz çok şık hiç sıkılmadan kullandım inanın Samsun’un en iyi cihazlarından biri note fe’dir.
Kesinlikle alın cihazı fiyatını sonuna kadar hak eden cihaz.
Eğer güncelleme olaylarını dert etmiyorsanız telefonu alabilirsiniz ama ben cihazımın güncel olmasını istiyorum diyorsanız daha yeni modellere yönelin derim.
Note FE alıp da güncelleme olayı konusunda bir sıkıntı olmaz gibi en son 8.0 güncellemesi ülkemizde Note FE'ye geldi ve bir çok kullanıcıda kullanıyor. Özellik bakımından ise toplatılan Note 7 ile aynı özellikleri taşıyor bir tek bataryası. Eski Note 7'deki 3500 mili amper batarya 3200 mili ampere düşürülmüş ve daha güvenli bir hale getiriyor. Sürüm konusunda 7.0 dan 8.0 sürümüne geçerek en yüksek Android sürümü de deneyimleyebilirsiniz.
Sonuca gelirsek:
Fiyat performans bakımından orta bir cihaz olduğunu söyleyebilirim alınır mı sorusu cevabına yanıtım alınır.
Şu an 6 Plus kullanıyorum. 6 Plus'tan geçmek mantıklı mı sizce? Benim de gerçekten tasarımı çok hoşuma gidiyor, dediğiniz gibi özellikleri de fiyatına göre muazzam.
Şu an 6 Plus kullanıyorum. 6 Plus'tan geçmek mantıklı mı sizce? Benim de gerçekten tasarımı çok hoşuma gidiyor, dediğiniz gibi özellikleri de fiyatına göre muazzam.
Bende ilk çıktığı zaman almıştım 5 sene boyunca canavar gibi kullandım en son belleği iflas etti ve daha açılmadı. Note 2 gerçekten muazzam bir cihaz ama 4.4.2 de çektiler fişini... e bir yerden sonra artık güncel yazılım istiyorsun.