Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Mi 6 1899TL, Note FE 2050 TL. Sizce hangisi alınmalı? Çok fazla grafik isteyen oyunlar oynamıyorum ve tasarım önemli, bence Note 7'nin daha şık ve güzel bir ekranı var.
Süreklilik ve stabilite istiyorsan mi 6 öneririm. Sistemi her zaman güncel yazılımla desteklenmiş bir arayüz gayet hoş. Note serisini zaten senelerdir biliyoruz. Kaliteli bir tasarım için de Note 7 tercih edebilirsin karar senin. Şahsen Note 8 kullanıyorum ve bundan önceki telefonum da mi 5 idi. İkisinden de çok memnunum
Hocam kesinlikle almadan önce kontrol edin mi 6 yı, lg panel ise almamanızı öneririm, lg panel kullanan mi 6 modellerinden memnun olmayanlar olduğunu duydum.
Ekranı güzel, boyut olarak size tamamen tercih meselesi. Ben tek elle kullanımı rahat telefon isterim mesela, Mi 6 ekran boyutu benim için yeterli. Sana küçük geliyorsa ekran boyutu daha yüksek olan modellere yönel.
mi6 daha güncel bir telefon ancak note fe de gayet güzel ve uzun seneler kullanılabilir. Ben ikisi arasında tercih yapacak olursam note fe alırdım. Zevk meselesi ama Samsung'un 7 serisindeki kavis bence çok hoş.