Samsung Note FE mi, Yoksa Mi 6 mı?

Efe can samsun

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Mi 6 1899TL, Note FE 2050 TL. Sizce hangisi alınmalı? Çok fazla grafik isteyen oyunlar oynamıyorum ve tasarım önemli, bence Note 7'nin daha şık ve güzel bir ekranı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süreklilik ve stabilite istiyorsan mi 6 öneririm. Sistemi her zaman güncel yazılımla desteklenmiş bir arayüz gayet hoş. Note serisini zaten senelerdir biliyoruz. Kaliteli bir tasarım için de Note 7 tercih edebilirsin karar senin. Şahsen Note 8 kullanıyorum ve bundan önceki telefonum da mi 5 idi. İkisinden de çok memnunum

Hocam kesinlikle almadan önce kontrol edin mi 6 yı, lg panel ise almamanızı öneririm, lg panel kullanan mi 6 modellerinden memnun olmayanlar olduğunu duydum.

Son düzenleme:
mi6 daha güncel bir telefon ancak note fe de gayet güzel ve uzun seneler kullanılabilir. Ben ikisi arasında tercih yapacak olursam note fe alırdım. Zevk meselesi ama Samsung'un 7 serisindeki kavis bence çok hoş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı