6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 20 Temmuz 2024 #1 Neden kendi kendine silinmiş ya da ben yanlışlıka silmişim. Notlarım da gitmiş. Bir sürü önemli notum vardı. Nasıl onları geri getiririm?
Neden kendi kendine silinmiş ya da ben yanlışlıka silmişim. Notlarım da gitmiş. Bir sürü önemli notum vardı. Nasıl onları geri getiririm?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.095 Makaleler 2 Çözümler 79 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 668214 dedi: Neden kendi kendine silinmiş ya da ben yanlışlıka silmişim. Notlarım da gitmiş. Bir sürü önemli notum vardı. Nasıl onları geri getiririm? Genişletmek için tıkla... Son sürümde yedekleme özelliği olması lazım, Samsung Account'ta yedeklenmiş olabilir. Uygulamayı geri yükleyin, çıkan uyarıdan notları geri yükleyin.
668214 dedi: Neden kendi kendine silinmiş ya da ben yanlışlıka silmişim. Notlarım da gitmiş. Bir sürü önemli notum vardı. Nasıl onları geri getiririm? Genişletmek için tıkla... Son sürümde yedekleme özelliği olması lazım, Samsung Account'ta yedeklenmiş olabilir. Uygulamayı geri yükleyin, çıkan uyarıdan notları geri yükleyin.
6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 20 Temmuz 2024 #3 Atakan K dedi: Son sürümde yedekleme özelliği olması lazım, Samsung Account'ta yedeklenmiş olabilir. Uygulamayı geri yükleyin, çıkan uyarıdan notları geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... Samsung notes'in verilerini yedeklememiş.
Atakan K dedi: Son sürümde yedekleme özelliği olması lazım, Samsung Account'ta yedeklenmiş olabilir. Uygulamayı geri yükleyin, çıkan uyarıdan notları geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... Samsung notes'in verilerini yedeklememiş.