Samsung Notes notları PC'ye nasıl geçirilir?

Cemtastan23

Hectopat
Makaleler
1
Samsung Notes'daki bir notumu PC'ye geçirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? PC'de Bluetooth yok bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara Whatsapp yükleyip birine o notları atıp kendi bilgisayarına atabilirsin, gmailden biyere atabilirsin sonra bilgisayardan alabilirsin ya da şarj kablosu ile yapabilirsin. Birini seç yardım edeyim istersen ?
Şarj kablosuyla nasıl yapabilirim? Normalde şarj kablosuyla fotoğraf atıyorum PC'ye, notları da atmayı denedim ama beceremedim.

Samsung Notes'daki bir notumu PC'ye geçirmek istiyorum.
Bulut eşleştirme açık ise Samsung Notes uygulamasını bilgisayarına kurduğunda erişebiliyorsun.

Şarj kablosuyla nasıl yapabilirim? Normalde şarj kablosuyla fotoğraf atıyorum PC'ye, notları da atmayı denedim ama beceremedim.

Yeni gördüm kusura bakma. Şarjı bilgisayarının USB girişine tak telefonuna da tak. Sonra telefona bildirim gelirse bildirimden dosya gönderimini seç. Sonra not dosyasının konumuna bak. Bilgisayardan da bu Bilgisayar'a gir. Sonra konumdan ilerle dosyayı bulursun sağ tık kopyala de masaüstüne yapıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı