Samsung Notes Uygulaması Güncellenince Notlar Silindi

Okanr

Megapat
Daha fazla  
Merhaba;

Samsung S20FE telefonumda Samsung Notes uygulamasını açınca güncelleme yüklediğini hangi sürümü tutmak istediğimi sordu. Güncel olan notların yeni sürümde olduğunu belirttiği için onu seçtim. Ama dün gece aldığım çok önemli notlarımı silmiş.
  1. .sdoc .snmmm dosya formatlarını telefonda arattım ama herhangi bir şey bulamadı.
  2. Samsung Cloud üzerinden geri yüklemeyi denedim ama orada da çok eski notları getiriyor.
  3. Google Drive ya da diğer bulut sürücüler üzerinde dosyaları bulamadım.
  4. Bilgisayara bağlayıp /data/cım.android.samsung.notes klasörü içine baktım ama orada bulamadım.
Bu konuda bir çözüm öneriniz var mı acaba?
Teşekkür ederim.

Merhaba;

Samsung S20FE telefonumda Samsung Notes uygulamasını açınca güncelleme yüklediğini hangi sürümü tutmak istediğimi sordu. Güncel olan notların yeni sürümde olduğunu belirttiği için onu seçtim. Ama dün gece aldığım çok önemli notlarımı silmiş.
  1. .Sdoc. Snmmm dosya formatlarını telefonda arattım ama herhangi bir şey bulamadı.
  2. Samsung Cloud üzerinden geri yüklemeyi denedim ama orada da çok eski notları getiriyor.
  3. Google Drive'ya da diğer bulut sürücüler üzerinde dosyaları bulamadım.
  4. Bilgisayara bağlayıp /data/cım.android.samsung.notes klasörü içine baktım ama orada bulamadım.
Bu konuda bir çözüm öneriniz var mı acaba?
Teşekkür ederim.

Önceden yedekledinizmi dosyaları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı