Samsung Np-350v5c-S0FTR macOS Sierra Uyumu

bayuzaysiz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Samsung NP-350V5CS0FTR laptop kullanıyorum ve Sierra'yı kurmak istiyorum. Hackintosh konusunda fazla bilgim yok o yüzden emin olamadım. İkinci sistem olarak kurmak istiyorum, bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Sistem donanımı şu şekilde;
  • Intel® Core™ i7-3630QM 2.4GHz işlemci
  • 2x4 GB DDR3 800MHz
  • AMD Radeon HD 7600M Series 2 GB
  • Intel® HD Graphics 4000 2 GB
  • Atheros AR9485WB-EG
Not: Laptop'umda 2 adet USB 2.0 girişi, 2 adet USB 3.0 girişi mevcut fakat USB 2.0 girişlerim tam olarak çalışmıyor ne yapabilirim ? (İnternet kartım desteklemiyormuş, Tp-link USB adaptör tarzı bir şeyler önerir misiniz? )

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. Birde daha önceden aynı bilgisayara macOSX Yosemite kurulumu yapmıştım fakat ekran kartım çalışmıyordu, tam olarak performans alamıyordum ne yapabilirim.

Kurulum USB/ EFI / Kurulum sonrası araçlar / Config dosyaları içinden cihazına uygun config kullanıp deneyebilirsin. Sorun yaşarsan konu açarsın, yardımcı oluruz.

Merhaba bir şey soracağım. Bu laptop için bir internet kartı önerirmisiniz ? Birde internet kartını değiştirmeden ethernet girişinden internete bağlanabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…