Samsung NP-350V5CS0KTR Windows 7 Otomatik Boot Sorunu

Samet Alköse

Kilopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarıma ML2'yi yüklemeye çalıştım ve doğal olarak Bios ayarlarını oynadım.. Kurulum başarısız oldu ve kurmaktan vazgeçtim. Galiba bios'la biraz çok oynamışım ve windows 7 kurulum yaptım, çalışıyor hiçbir sıkıntı yok fakat; Otomatik boot etmiyor. Bios'dan girip Harddisk'i seçince boot ediyor. Bu sorun hakkında hiçbir yerde bir konu bulamadım ve çok mağdur durumdayım. Bios ayarlarını sıfırladığımda ise Secure Boot sorunuyla karşılaşıyorum onu da kaldırdığımda ise başlangıçtaki Samsung ekranında kalıyor.. Delirmek üzereyim bana bilgi verirseniz size çok minnettar olurum.. Teşekkürler.

Bilgisayarımın özellikleri;

• Model: Samsung NP-350V5CS0KTR
  • Cpu: İntel Core İ5 3230M
  • Ram: 8GB
  • Ekran kartı: İntel HD 4000 & AMD Radeon HD 7670M

Merhaba. Bende de aynı problem var ve bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Not : Boot tuşunu ararken F tuşlarına rastgele bastım ve ne olduysa o arada oldu. Ondan sonra bir türlü pc boot olmadı. F10 ile boot menüsüne girip hdd ile ya da cdrom ile başlatabilyorum. Bunda problem yok ancak otomatik olarak boot olmuyor. Pc açılınca samsung logosundan sonra siyah bir ekran geliyor öylece kalıyor. Power tuşuna bir kez basmamla pc hemen kapanıyor.

Boot sıralamasında problem yok. Uefi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Sorunumu çözdüm arkadaşlar.. O gün içinde çözmüştüm konuyu biraz geç açtım kusura bakmayın.. Bayadır girmemiştim çünkü foruma hatam varsa affola.. Recep Baltaş'ın önerdiği yöntemle yaptım.. Bu sorunu olan arkadaşlar Windows 8 kurmayı denesin. Yaptıklarım;
-Bios ayarlarını sıfırladım
-Secure Boot'u Disabled konumuna getirdim.
-Legacy OS olan ayarımın konumunu UEFI konumuna getirdim.. Şuanlık bir sorunum yok 1.5 aydır kullanıyorum canavar gibi
Yorumlarınız için teşekkürler

ben usb üzerinden verdiğiniz bağlantıları kullanarak format atamadım ne yapabilirim iki gündür uğraşıyorum üstelik

şöyle anlatayım samsung 350V5CS0K bilgisayara format atmam gerekti formatı bi şekilde attım ama sadece F10 ile hdd gösterince sistem çalışıyor yani kendiliğinden boot olmuyor sonra da sizin verdiğiniz bağlantıyı kullanarak win 8.1 indirdim o da kurulumda serial istiyor..
Bilgisayarın bios ayarlarında değiştirmedik yer kalmadı ama olmadı da olmadı..
Güncelleme yapmam gerekli mi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…