Samsung NP-RV520 model laptop var elimde. İçindeki NVIDIA GeForce GT 520M macOS desteklemiyor, kurulum yapamıyorum. İçindeki işlemcinin Intel HD 3000 dahili grafiği olması lazım. İşlemcisi Intel 2310M ama Windows'ta vesaire dahili ekran kartını göremedim. macOS kurmak istiyorum, nasıl kurabilirim? İoconsoleusers gioscreenlockstate kısmında kalıyorum, Catalina ve Ventura denedim.
HD 3000 ile en fazla High Sierra kurulabilir. Dilerseniz High Sierra kurduktan OpenCore legacy patcher ile Ventura veya Sonoma'ya güncelleyebilirsiniz.
OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Rehber: OpenCore Legacy Patcher macOS Sonoma
Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonoma kuracağız Sonoma için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...www.technopat.net
Açılmıyor abi wegnoegpu ve nv disable 1 yapıyorum ama iog flags kısmından aonea kextd stall mchc Apple smc platform plugin falan diyor kalıyorum.
Kurmaya çalıştığın sürüm ve hata görseli yolla. Bu sistemde UEFI var mı?
İlk olarak tüm BIOS ayarlarını gönderin bakalım sıkıntı durumuna.
alınİlk olarak tüm BIOS ayarlarını gönderin bakalım sıkıntı durumuna.
UEFI boot Support enabled yap sonra tekrar dene ve hata görselini geniş olarak paylaş.