safranbey Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Samsung NP270E5E -270E'ye format atmak istiyorum. Fakat bir türlü BIOS'a giremiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Samsung NP270E5E -270E'ye format atmak istiyorum. Fakat bir türlü BIOS'a giremiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #2 Öncelikle bende aynı sorunu yaşıyorum, denetim masasından fastboot'u kapatın birde öyle deneyin.
safranbey Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 Kurtarmadan formatlamaya başladım oda hata verdi şuanda pc de açılmıyor biosa da girmiyor elde var sıfır .
Kurtarmadan formatlamaya başladım oda hata verdi şuanda pc de açılmıyor biosa da girmiyor elde var sıfır .
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #4 safranbey dedi: Kurtarmadan formatlamaya başladım oda hata verdi şuanda pc de açılmıyor biosa da girmiyor elde var sıfır . Genişletmek için tıkla... Bios sıfırlayın pili 1 saat dışarıda tutun, tekrar takıp çalıştırın.
safranbey dedi: Kurtarmadan formatlamaya başladım oda hata verdi şuanda pc de açılmıyor biosa da girmiyor elde var sıfır . Genişletmek için tıkla... Bios sıfırlayın pili 1 saat dışarıda tutun, tekrar takıp çalıştırın.
safranbey Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #5 Konuyu kapatabiliriz. Biosa ne yaptıysam giremedim lakin Notebook'un harddiskini kendi bilgisayarrımda windows kurdum bu şekilde işi çözdük Bu şekilde başkaları da sorun yaşarsa bu çözümü deneyebilir saygılar .
Konuyu kapatabiliriz. Biosa ne yaptıysam giremedim lakin Notebook'un harddiskini kendi bilgisayarrımda windows kurdum bu şekilde işi çözdük Bu şekilde başkaları da sorun yaşarsa bu çözümü deneyebilir saygılar .