yagiz3169 Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Elimde Samsung NP300E5A var. İşlemcisi yetersiz geliyor en iyi performans icin hangi işlemci önerirsiniz?
Elimde Samsung NP300E5A var. İşlemcisi yetersiz geliyor en iyi performans icin hangi işlemci önerirsiniz?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.082 Makaleler 4 Çözümler 49 5 Haziran 2024 #2 Çoğu laptopta işlemci değişemiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.155 Çözümler 49 Yer Ankara 5 Haziran 2024 #3 2. ve 3. nesil i7 mobil işlemcileri takabilirsiniz, ancak mevcut işlemciniz nedir? Yani işlemci değiştirdim oyunlarda FPS uçtu gibi bir durum olmaz, en fazla işlemciye yüklenen oyun ve uygulamalarda performans farkı hissedilir bir nebze. Shinsai dedi: Çoğu laptopta işlemci değişemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 4. nesil cihazların bir kısmı ve daha önceki Intel işlemcili laptopların büyük çoğunluğunda işlemci değişebiliyor. Artı 0 Eksi
2. ve 3. nesil i7 mobil işlemcileri takabilirsiniz, ancak mevcut işlemciniz nedir? Yani işlemci değiştirdim oyunlarda FPS uçtu gibi bir durum olmaz, en fazla işlemciye yüklenen oyun ve uygulamalarda performans farkı hissedilir bir nebze. Shinsai dedi: Çoğu laptopta işlemci değişemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 4. nesil cihazların bir kısmı ve daha önceki Intel işlemcili laptopların büyük çoğunluğunda işlemci değişebiliyor.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.082 Makaleler 4 Çözümler 49 5 Haziran 2024 #4 Mortis06 dedi: 2. ve 3. nesil i7 mobil işlemcileri takabilirsiniz. 4. nesil cihazların bir kısmı ve daha önceki Intel işlemcili laptopların büyük çoğunluğunda işlemci değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler, belki değişiyordur diye emin konuşmak istemedim ki iyi ki konuşmamışım. Artı 0 Eksi
Mortis06 dedi: 2. ve 3. nesil i7 mobil işlemcileri takabilirsiniz. 4. nesil cihazların bir kısmı ve daha önceki Intel işlemcili laptopların büyük çoğunluğunda işlemci değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler, belki değişiyordur diye emin konuşmak istemedim ki iyi ki konuşmamışım.