Merhaba elimde samsung np300e5a-s05tr modeli laptop var ve buna os x kurmak istiyorum. Sitedeki bilgiler doğrultusunda bir kaç denemem oldu ancak birçok kez başarısız oldum hatalar hakkında pek bir bilgim yok, boot ederken ıos, bluetooth hatası oluştu.
Pc'de 320gb hdd var ve 30 gb bölümüne 7 kurdum internette çözüm aramak için. 132 gb D alanı var ve d'yi korumam gerekiyor. Geri kalan alanı da mac os x ve win 7 kurmak istiyorum.
Kolay Disk Bölümleme Yöneticisi
Adobe Acrobat Reader
Microsoft Office Starter 2010
WildTangent Oyun Konsolu
Windows Live
Norton Çevrimiçi Yedekleme (30-günlük Deneme)
Denetim Masası
Kolay Taşıma
Merhabalar dj_c3nk , aynı pc bende de var. Bende Mac OSX ile win 7 'yi kullanmak istiyorum fakat bahsettiğiniz sorunlardan dolayı cesaret edemiyorum. Siz yapabildiniz mi ?
Merhabalar dj_c3nk , aynı pc bende de var. Bende Mac OSX ile win 7 'yi kullanmak istiyorum fakat bahsettiğiniz sorunlardan dolayı cesaret edemiyorum. Siz yapabildiniz mi ?
Merak ediyorsan denemelisin.Nihayetinde OS X PC tabanlı donanımlar için uygun değil. Sistemine OS X kurulabilir. Sadece NVIDIA kullanamazsın. Kurulumda bununla ilgili sorun yaşarsan yukarıda çözümleri verilmiş. Aşağıdaki bağlantıda ihtiyacın olan herşey var. Rehberi referans alarak denemeler yapabilirsin. Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi - Technopat