Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2013 #1 Format atarken bu hatayı aldığım için USB bellek ile bootable yapacaktım fakat Notabook USB belleği görmüyor. USB bellek Boot menüsünde aktif olmuyor. USB belleği görmesi için hangi ayarı değiştirmeliyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2013
Format atarken bu hatayı aldığım için USB bellek ile bootable yapacaktım fakat Notabook USB belleği görmüyor. USB bellek Boot menüsünde aktif olmuyor. USB belleği görmesi için hangi ayarı değiştirmeliyim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Şubat 2013 #2 Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu çözmek için 99 MB'lık bölümü ve ondan sonra gelen C sürücüsünü (içinde önemli dosyaların yoksa) sil. Yeni birim oluştur de ve öyle kur. İkinci sorunu çözmek için ise Secure Boot'u devre dışı bırak.
Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu çözmek için 99 MB'lık bölümü ve ondan sonra gelen C sürücüsünü (içinde önemli dosyaların yoksa) sil. Yeni birim oluştur de ve öyle kur. İkinci sorunu çözmek için ise Secure Boot'u devre dışı bırak.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2013 #3 HDD'i başka bir bilgisayar takıp sürücüyü yedekledim ve sildim. Fakat yine aynı hatayı veriyor. Secure Boot'u ise BIOS'ta bulamadım.
HDD'i başka bir bilgisayar takıp sürücüyü yedekledim ve sildim. Fakat yine aynı hatayı veriyor. Secure Boot'u ise BIOS'ta bulamadım.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 2 Şubat 2013 #4 Oğuzhan Ünver dedi: HDD'i başka bir bilgisayar takıp sürücüyü yedekledim ve sildim. Fakat yine aynı hatayı veriyor. Secure Boot'u ise Bıos'ta bulamadım. Genişletmek için tıkla... Burayı izle. How to disable Secure Boot Policy | Windows 8 [1080p HD] - YouTube
Oğuzhan Ünver dedi: HDD'i başka bir bilgisayar takıp sürücüyü yedekledim ve sildim. Fakat yine aynı hatayı veriyor. Secure Boot'u ise Bıos'ta bulamadım. Genişletmek için tıkla... Burayı izle. How to disable Secure Boot Policy | Windows 8 [1080p HD] - YouTube
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Şubat 2013 #5 O zaman diskteki bütün bölümleri silmen gerek. D dahil hepsini silip, öyle formatlaman gerek. Böylece MBR tablosu falan kalmaz.
O zaman diskteki bütün bölümleri silmen gerek. D dahil hepsini silip, öyle formatlaman gerek. Böylece MBR tablosu falan kalmaz.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2013 #6 Diski komple program ile silmek mümkün mü ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Şubat 2013 #7 Mümkün, hatta sildikten sonra diski GPT'ye dönüştürüp işini sağlama al
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2013 #8 Tavsiye ettiğin bir program var mı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Şubat 2013 #9 MiniTool takii ki https://www.technopat.net/forum/windows-8/8401-windows-8-uyumlu-disk-bolumleme-programi.html
MiniTool takii ki https://www.technopat.net/forum/windows-8/8401-windows-8-uyumlu-disk-bolumleme-programi.html
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2013 #10 Bugün bende acayip şansızlık var, hem disk yöneticisini açamıyorum hem de MiniTool'u.