AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 25 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar bu cihaza nasıl format atabilirim ? Usb'ye Rufus ile Windows 8.1 kurdum daha sonra ne yapacağım ?
Merhaba arkadaşlar bu cihaza nasıl format atabilirim ? Usb'ye Rufus ile Windows 8.1 kurdum daha sonra ne yapacağım ?
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 25 Haziran 2015 #2 UEFI mi kurmak istiyorsun normal mi?
AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 25 Haziran 2015 #3 UEFİ desteği var mı bilmiyorum varsa UEFİ.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 25 Haziran 2015 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS Ayarları, UEFI Windows 8.1 Kurulumu ve Sürücü Yükleme Rehberi - Technopat Bu rehberlerden yararlanabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS Ayarları, UEFI Windows 8.1 Kurulumu ve Sürücü Yükleme Rehberi - Technopat Bu rehberlerden yararlanabilirsin.