AhmetBera

Centipat
Daha fazla  
Sisteme Linux tabanlı bir Android kurdum ve beğenmediğim için hard disk bölümünü silerek kaldırmıştım fakat açılışta yine Windows, Android seçim ekranı yani "GRUB" istemcisi görünmeye devam ediyordu. Bende tekrar Windows'tan şu video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımı ile sistemden GRUB'u silmeye çalıştım. Sistemi yeniden başlattığımda bir daha giremedim ve kendini sürekli resetlemeye devam etti. Laptop eski bir model: Samsung NP300E5C adında bir notebook. Ne önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neden böyle bir şey yaptınız? Keşke chorme os kursaydınız.

Hocam yanlış bi işlem yapmış olabilirsiniz (videoyu izlemedim), BIOS sıralamasında Windowsu tepeye çekebiliyor musunuz?

Hocam yanlış bi işlem yapmış olabilirsiniz (videoyu izlemedim), BIOS sıralamasında Windowsu tepeye çekebiliyor musunuz?
Biosa hiç giremiyorum. Açma tuşuna basıyorum samsung logosu geliyor. Bios için F2 tuşuna basmamı istiyor basıyorum ama girmiyor.

Biosa hiç giremiyorum. Açma tuşuna basıyorum samsung logosu geliyor. Bios için F2 tuşuna basmamı istiyor basıyorum ama girmiyor.
hocam başlat tuşuna basar basmaz hemen basmaya başlayın belki geç kalıyorsunuzdur.

hocam başlat tuşuna basar basmaz hemen basmaya başlayın belki geç kalıyorsunuzdur.
Defalarca denedim hatta " F2 Bios " ,"F3 Recovery " yazıyor. İkisinide denedim " please wait " yazıyor ama yine reset atıyor.

Bilmiyorum ama ne yaptıysa değiştirmeden aynı şekilde yaptım. Fazladan ya da eksik hiçbir şey yapmadım.

Defalarca denedim hatta " F2 Bios " ,"F3 Recovery " yazıyor. İkisinide denedim " please wait " yazıyor ama yine reset atıyor.
HDDyi çıkartıp girmeyi deneyin diyeceğim de alakasız olacak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…