M maste Hectopat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 3 11 Ocak 2014 #1 Merhaba. Sitede verilmiş olan dualboot rehberine göre kurulumu yaparken aşağıdaki resimdeki aşamaya kadar geldim. Ama bundan sonra ne yapacağım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba. Sitede verilmiş olan dualboot rehberine göre kurulumu yaparken aşağıdaki resimdeki aşamaya kadar geldim. Ama bundan sonra ne yapacağım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
GsliKahraman Hectopat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 26 Yer Uşak Daha fazla Meslek Öğrenci 11 Ocak 2014 #2 USB klavyeniz mevcutsa bağlayın bu aşamayı USB klavye ile geçebiliyorsunuz diye biliyorum.
M maste Hectopat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 3 11 Ocak 2014 #3 Usb klavyem yok. Bunun başka bir çözüm yolu yok mudur?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Ocak 2014 #4 Daha geniş bir foto çekip koyun. USB klavyeniz olmasa bile laptopun klavyesi çalışıyor olmalı.
M maste Hectopat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 3 14 Ocak 2014 #5 Recep Baltaş dedi: Daha geniş bir foto çekip koyun. USB klavyeniz olmasa bile laptopun klavyesi çalışıyor olmalı. Genişletmek için tıkla... Recep abi bu aşamayı boşluk tuşuyla geçtim ama bu kez de usb siz boot etmiyor.
Recep Baltaş dedi: Daha geniş bir foto çekip koyun. USB klavyeniz olmasa bile laptopun klavyesi çalışıyor olmalı. Genişletmek için tıkla... Recep abi bu aşamayı boşluk tuşuyla geçtim ama bu kez de usb siz boot etmiyor.