Samsung NP300E5C-S06TR Laptopun CD ROM bölümüne HDD takmak

Tamam ama aynı laptopa ben sahip olduğum için çok rahat bir şekilde 12.7mm uyacağını söyleyebiliyorum. Sizin dediğiniz gibi yapsın birde.

Bu bölümden mi bahsediyorsunuz? Eğer değilse diğer bölümlerde mm gibi bir ibare görmedim.

Eki Görüntüle 767534

Bu bölümden mi bahsediyorsunuz? Eğer değilse diğer bölümlerde mm gibi bir ibare görmedim.
Evet bu bölümden bahsediyordum. Mevcut CD ROM'un 12.7 mm olduğu garantilenmiş oldu. 12.7 mm olan bir aparat alabilirsiniz.

Peki ne amaçla HDD eklemek istiyorsunuz?

Evet bu bölümden bahsediyordum. Mevcut CD ROM'un 12.7 mm olduğu garantilenmiş oldu. 12.7 mm olan bir aparat alabilirsiniz.

Peki ne amaçla HDD eklemek istiyorsunuz?

Bilgisayarımın C Bölümünde 128 GB SSD kurulu. Sadece bu kadar hafızası var. Bende medya, oyun, vs gibi şeyler için HDD kullanmak istiyorum. SSD'ler çok pahalı olduğu için HDD tercih ediyorum.

Çok teşekkür ederim.

500 GB kapasite işinizi görecekse SSD almak daha makul olabilir. İlla da HDD alayım diyorsanız harici 1 TB Harici HDD alın, uğraşmayın.

500 GB kapasite işinizi görecekse SSD almak daha makul olabilir. İlla da HDD alayım diyorsanız harici 1 TB harici HDD alın, uğraşmayın.

Ne için yazmıştım ne aldım 1 TB taşınabilir hard disk aldım. Hiç uğraşmak istemedim. Genelde sıfır dahili HDD diye satılan ürünlerin ikinci el olduğunu öğrenince kafamın ağrımamasını istedim. O yüzden bu ürünü aldım;

Hepinize çok çok teşekkürler tavsiye ve yardımlarınız için. Zaman ayırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…