gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 1 Ocak 2019 #11 USB bellek UEFI formatlı mı ?
B BRK10 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 40 1 Ocak 2019 #12 gurkanyal dedi: USB bellek UEFI formatlı mı ? Genişletmek için tıkla... Açıkcası sorunuzu anlayamadım. Benim sorunum bilgisayarın açılmaması(bios ekranında kalıyor). Boot kısmında hiçbir aygıt görünmüyor(Optik sürücü, Hdd, Usb bellek vs.)
gurkanyal dedi: USB bellek UEFI formatlı mı ? Genişletmek için tıkla... Açıkcası sorunuzu anlayamadım. Benim sorunum bilgisayarın açılmaması(bios ekranında kalıyor). Boot kısmında hiçbir aygıt görünmüyor(Optik sürücü, Hdd, Usb bellek vs.)
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Ocak 2019 #13 BRK10 dedi: Diğer laptopda HDD'ye tekrar işletim sistemini tekrar kursam sizce sorun düzelir mi ? Genişletmek için tıkla... Düzelmez. Kendi laptopunda diyorum kur diye.
BRK10 dedi: Diğer laptopda HDD'ye tekrar işletim sistemini tekrar kursam sizce sorun düzelir mi ? Genişletmek için tıkla... Düzelmez. Kendi laptopunda diyorum kur diye.
B BRK10 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 40 27 Ocak 2019 #14 Bios tekrardan yüklendi(Eprom Programlandı) sorun çözüldü. Son düzenleme: 27 Ocak 2019
İ İsaC Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 1 30 Mayıs 2020 #15 BRK10 dedi: Bios tekrardan yüklendi(Eprom Programlandı) sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... BRK10 dedi: Bios tekrardan yüklendi(Eprom Programlandı) sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Selamlar laptopu hala kullanıyor musunuz Bana bios programı lazım aynı sorunu yaşamaktayım bios u nereden temin ettiniz acaba yardımcı olabilir misiniz kaya03_cetinkaya@hotmail.com
BRK10 dedi: Bios tekrardan yüklendi(Eprom Programlandı) sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... BRK10 dedi: Bios tekrardan yüklendi(Eprom Programlandı) sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Selamlar laptopu hala kullanıyor musunuz Bana bios programı lazım aynı sorunu yaşamaktayım bios u nereden temin ettiniz acaba yardımcı olabilir misiniz kaya03_cetinkaya@hotmail.com