WhyNsee
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar GTA 5'te videodaki gibi kaplama ve drop sorunları yaşıyorum. Bu sorun genelde hızlı giderken oluyor. Önceden bu kadar abartılı değildi ama artık oynanacak gibi değil. Yolları görmeden gitmek zorunda kalıyorum bazen. Bu konuda denediklerimi yazdım ama çözemedim. Yardım edin.
Denediklerim:
Ayarları yükseğe aldım işlemci kullanımını düşürdüm. Bu esnada oyun çok kasıyor ama sorun hala devam ediyor.
Oyunu SSD'ye kurdum yine aynı. Belki harddisk yetişemiyordur diye denemiştim.
Ayarlardan Vsync açıp görev yöneticisinden de gtaV.exe'ye yüksek öncelik verip denedim. Bu yöntemleri Google'da aradıktan sonra bulmuştum ama işe yaramadılar.
Sorunun kaynağını çözemedim.
Laptopta sıcaklık sorunu yok. Yeni temizleyip termal macununu da değiştirmiştim. Videoda da göreceksiniz.
Samsung AtivBook NP350E7C Laptop Bottleneck Issue - HD7670M - YouTube
Denediklerim:
Ayarları yükseğe aldım işlemci kullanımını düşürdüm. Bu esnada oyun çok kasıyor ama sorun hala devam ediyor.
Oyunu SSD'ye kurdum yine aynı. Belki harddisk yetişemiyordur diye denemiştim.
Ayarlardan Vsync açıp görev yöneticisinden de gtaV.exe'ye yüksek öncelik verip denedim. Bu yöntemleri Google'da aradıktan sonra bulmuştum ama işe yaramadılar.
Sorunun kaynağını çözemedim.
Laptopta sıcaklık sorunu yok. Yeni temizleyip termal macununu da değiştirmiştim. Videoda da göreceksiniz.
Samsung AtivBook NP350E7C Laptop Bottleneck Issue - HD7670M - YouTube
Son düzenleme: