Samsung NP350V5C Bios Update Sonrası Yavaşlama

Tisknogn

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan önce açtığım konuda bios update nasıl yapılır demiştim. Bir şekilde hallettim.
Fakat bu update'ten sonra pc yavaşlamaya başladı :/ Örneğin Yapmadan önce LOL 140 fps çok yüksek kalitede oynar iken ; yaptıktan sonra fps 60-40 arası değişmeye başladı düşük hale getirdiğimde bile en fazla 60 oluyor.

Ben bu bios update ' i nasıl geri alabilirim ?
  • Anakart Adı Samsung NP350V5C
  • Anakart Çipseti Intel Panther Point HM76, Intel Ivy Bridge
  • DMI Sistem Ürün Adı 350V5C/350V5X/350V4C/350V4X/351V5C/351V5X/351V4C/351V4X/3540VC/3
  • Bilgisayar Türü ACPI x64-based PC (Mobile)
  • BIOS Türü AMI

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir işletim sistemi kullanıyorsan uyumsuzluk vardır.

Bunun BIOS Update ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Olsa, günceller güncellemez olurdu. Isınma sorunu olabilir.
Hayır zaten günceller güncellemez oldu.

Eski bir işletim sistemi kullanıyorsan uyumsuzluk vardır.
Windows 7 professional 64bit
Bu anakarta ağit uygun bir bios update önerebilirmisiniz ? Acaba bios update'im mi hatalıydı diye merak ediyorum.

Bu arada bir şey merak ettim benim pc 2 ekran kartına sahip. Acaba bios ayarları değiştiği için oyunlardada düşük performanslı ekran kartımı gözüküyor.
Eğer öyleyse nasıl değiştirebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle farklı bir anakartın bios update'i olsaydı bu update gerçekleşmeden hata alırdınız. @THE_MILLER'in dediğini uygulayın ve Windows 8.1'e geçin.

Windows 8.1 geçmek istemiyorum. 3 defa geçtim ama her seferinde bir sorun çıkıyor. Bu anakarta uygun ve güncel update önerebilecek? Anakart modelinin sonunda T101 tr gibi bir şey vardı galiba.

Sorunumu galiba anladım ekran kartında İnteli Kullanıyor galiba bunu nasıl değiştirebileceğimi söylerseniz mutlu olurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…