Arkadaşlar bundan önce açtığım konuda bios update nasıl yapılır demiştim. Bir şekilde hallettim.
Fakat bu update'ten sonra pc yavaşlamaya başladı :/ Örneğin Yapmadan önce LOL 140 fps çok yüksek kalitede oynar iken ; yaptıktan sonra fps 60-40 arası değişmeye başladı düşük hale getirdiğimde bile en fazla 60 oluyor.
Ben bu bios update ' i nasıl geri alabilirim ?
Anakart Adı Samsung NP350V5C
Anakart Çipseti Intel Panther Point HM76, Intel Ivy Bridge
DMI Sistem Ürün Adı 350V5C/350V5X/350V4C/350V4X/351V5C/351V5X/351V4C/351V4X/3540VC/3
Windows 7 professional 64bit
Bu anakarta ağit uygun bir bios update önerebilirmisiniz ? Acaba bios update'im mi hatalıydı diye merak ediyorum.
Bu arada bir şey merak ettim benim pc 2 ekran kartına sahip. Acaba bios ayarları değiştiği için oyunlardada düşük performanslı ekran kartımı gözüküyor.
Eğer öyleyse nasıl değiştirebilirim ?
Hocam öncelikle farklı bir anakartın bios update'i olsaydı bu update gerçekleşmeden hata alırdınız. @THE_MILLER'in dediğini uygulayın ve Windows 8.1'e geçin.
Windows 8.1 geçmek istemiyorum. 3 defa geçtim ama her seferinde bir sorun çıkıyor. Bu anakarta uygun ve güncel update önerebilecek? Anakart modelinin sonunda T101 tr gibi bir şey vardı galiba.