yayo7 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Amazon.com.tr Bilgisayarımda 750 GB Hard Disk var. Değiştirip bunu almak istiyorum. Bunu sipariş etmeyi düşünüyorum ama uyumlu çalışabileceğinden emin değilim. Uyumluluk problemi yaratır mı acaba? Eğer sorun çıkar diyorsanız öneriniz nedir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Amazon.com.tr Bilgisayarımda 750 GB Hard Disk var. Değiştirip bunu almak istiyorum. Bunu sipariş etmeyi düşünüyorum ama uyumlu çalışabileceğinden emin değilim. Uyumluluk problemi yaratır mı acaba? Eğer sorun çıkar diyorsanız öneriniz nedir? Teşekkürler.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 15 Kasım 2024 #2 Bende eski PC'mde bu SSD'yi kullanıyorum. Gayet hızlı. Alınabilir. Sorun yaşamazsınız.
yayo7 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Smmmhunter dedi: Bende eski PC'mde bu SSD'yi kullanıyorum. Gayet hızlı. Alınabilir. Sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Smmmhunter dedi: Bende eski PC'mde bu SSD'yi kullanıyorum. Gayet hızlı. Alınabilir. Sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.