apogel Zeptopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Benim bir adet Samsung NP350V5C laptopum var bu cihazın ekranı 40 pin 15.6 inç ben başka bir laptopun 40 pin 15.6 inç ekranını kendi cihazıma takıp sorunsuz kullanabilir miyim? Size naçizane sorum bu olacaktır.
Benim bir adet Samsung NP350V5C laptopum var bu cihazın ekranı 40 pin 15.6 inç ben başka bir laptopun 40 pin 15.6 inç ekranını kendi cihazıma takıp sorunsuz kullanabilir miyim? Size naçizane sorum bu olacaktır.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 Mantıken takılabilir. Yan sanayi ekranlar da aynı mantıkla takılıyor zaten. Artı 0 Eksi
KS KS apogel Zeptopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 Jaewyn dedi: Mantıken takılabilir. Yan sanayi ekranlar da aynı mantıkla takılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Problemsiz kullanabilirmiyim peki bu ekranı Artı 0 Eksi
Jaewyn dedi: Mantıken takılabilir. Yan sanayi ekranlar da aynı mantıkla takılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Problemsiz kullanabilirmiyim peki bu ekranı
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #4 apogel dedi: Problemsiz kullanabilir miyim peki bu ekranı. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası kesinlikle kullanırsınız diyemem. Denemek lazım. Kullanırsınız gibime geliyor ama. Artı 0 Eksi
apogel dedi: Problemsiz kullanabilir miyim peki bu ekranı. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası kesinlikle kullanırsınız diyemem. Denemek lazım. Kullanırsınız gibime geliyor ama.