Samsung NP350V5C-S0ctr boot olmuyor

fikrettrz

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Hitachi
Merhaba;
Yaklaşık 3 hafta önce sanallaştırma için BIOS ayarını değiştirmem gerekti ve BIOS'ta UEFI ayarlarında değişiklik yaptım fakat sonrasında cihazım açılmama problemi göstermeye başladı. İlk başlarda BIOS resetleyince, ekran gelince Windows ekranında mavi ekran "inaccesible boot device" hatası aldım daha sonra format attım ve sorunum devam etti sorunu çözmek için BIOS son sürüme güncelleme yaptım birden fazla defa BIOS'a kısa devre yaptım ve (RAM'lerin arkasında bulunan yerden) şu an BIOS'ta Secure Boot açık ve Windows 10 sistemim UEFI olarak GPT biçimli HDD üzerine kurulmasına rağmen randumanlu bir şekilde açılmıyor.
Sorun en güncel hali ile.
Başlatma için Power ışığına bastığımda yanıyor ve sadece bir defa HDD lambası yanıyor daha sonra ise bayağı böyle bekliyor ve ısınınca anakart resetleniyor ve yine ekrana ışık gelmiyor ve sistem başlamıyor. Yardımcı olup sorunu çözmem konusunda ön ayak olurssanız çok duacı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…