Samsung NP350V5C-S0CTR OBS ayarları nedir?

Furkanisteww

Centipat
Daha fazla  
Direk konuya gireceğim. Bu cihazda OBS ekran kaydı alınca 10FPS bazen 5FPS hatta bir kere -1FPS gördüm bu cihaza özel OBS ayarı var mı? (Yoksa tamamen ücreetsiz bir ekran kaydedici öner.)

Direk konuya gireceğim. Bu cihazda OBS ekran kaydı alınca 10FPS bazen 5FPS hatta bir kere -1FPS gördüm bu cihaza özel OBS ayarı var mı? (Yoksa tamamen ücreetsiz bir ekran kaydedici öner.)
Bunun ile ilgili videolar youtubede var. Fakat sistemini bana daha detaylı bir şekilde paylaşırsan,hem video hemde yayın için güzel ayarlar verebilirim.

Bunun ile ilgili videolar youtubede var. Fakat sistemini bana daha detaylı bir şekilde paylaşırsan,hem video hemde yayın için güzel ayarlar verebilirim.
Marka: SAMSUNG
İşlemci Tipi: İntel Core İ7
İşlemci: İntel Core İ7 3630QM
Ekran Belleği: 2GB DDR3
Ekran Özelliği: HD LED
Pil Tipi: 6 Hücreli
Ekran Boyutu: 15.6"
Garanti Süresi: 2 Yıl
Ağırlık: 2,33 kg.
Grafik Tipi: AMD Radeon HD 7670M+İntel Graphics 4000
Ekran Çözünürlüğü: 1366x768
Sabit Disk: 232 GB
Ethernet: Var
Bellek: 8GB
Kart Okuyucu:3-in-1 (SD,SDHC,SDXC)
Bluetooth Portu: Var
Optik Sürücüler: Super Multi Dual Layer
USB Bağlantı Adedi: 2 x USB 3,0, 2 x USB 2,0
Model: Yazıyo ya başlıkta!
Dahili Kamera: Var
Bellek Tipi: DDR3
İşlemci Markası: İntel
Wireless: Var
İşlemci Hızı: 2,40 GHz
(Elim Gitti)

Bunun ile ilgili videolar youtubede var.
Bakmadığım kalmadı.

Son düzenleme:
Kac yıllık laptop, donanım belli. Nereden baksanız 10-12 yıllık. Eski oyunlar neyse de bununla oyun oynamanız bile şans. OBS ile zor olur elbette, Bandicam falan deneyin. Belki de Fraps.

Kac yıllık laptop, donanım belli. Nereden baksanız 10-12 yıllık. Eski oyunlar neyse de bununla oyun oynamanız bile şans. OBS ile zor olur elbette, Bandicam falan deneyin. Belki de Fraps.

Dediklerini deneyeceğim.

Ben ne dedim. Ücretsiz öner yahu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Bandicam hem de Fraps'ın ücretsiz versiyonu var zaten.

Biri 10 dakikalık biri 30 saniye.

Tekrar merhaba. Artık robloxta bile 2 fps alıyorum. Babam hala bi 10 yıl sonra alırız diyo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…