Samsung NP350V5C-S0ETR Ekran Kartı Değişir mi?

• Konuyu başlatan Red
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 6.175

Red

Kilopat
Bende Samsung np350v5c-s0etr var ekran kartını değiştirmek istiyorum bu modelde ekran kartı gömülü mü değil mi? Bir de işlemci değişebilir mi diye sorcaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarla ilgili net bir bilgi, görsel bulamadım. Ekran kartının değişmesi için bilgisayarınızın MXM slotuna sahip olması gerekli. Eğer bilgisayarınızın garantisi bitmişse bunu öğrenmek için bilgisayarın soğutucusuna ulaşmanız yeterli. Genelde alt kapak ile ulaşılıyor ama bazı bilgisayarlarda klavyeyi sökmek gerekebiliyor. Anakart ve soğutucuyu gördüğünüz zaman MXM slotu olup olmadığı belli olacaktır. İşlemci genelde soketinden sökülebilir ama muhtemelen çıkma parça bulmanız gerekecek. Parça bulmak zor ve değişimi yapsanız bile bilgisayarınızın gücü yeni bileşenleri kaldırmayabilir, soğutma yetersiz kalabilir ve BIOS yeni taktığınız parçaları kabul etmeyebilir.

i7 işlemci ve daha iyi bir ekran kartı istiyorum. Resimlerini atayım. Bilgisiyarın bütün bilgileri burada Onay Bey: NP350V5C-S09TR - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
Benimki i5 3210M işlemci, 6 GB RAM ve 2 GB HD 7600M ekran kartı var. Oyunlardan beklediğim gücü alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız linkte MXM slotu ile ilgili bir yazı ve görsel yok. Kesin cevabı kasanın içine bakarak verebiliriz. Eğer garantisi varsa, kasa açıldığında bilgisayar garanti dışı kalacaktır.

Ekran kartı değişimi risklidir laptoplarda. Recep Baltaş da ekran kartını değiştirmek istemiş aldığı ekran kartı yanmıştı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı