Samsung np350v5c s0ftr Ekran Kartı Değişimi

MostNegative

Hectopat
Daha fazla  
Samsung marka laptopumun ekran kartı yandı. Aliexpressten aynı ekran kartından getirmeyi düşünüyorum. Mobility Radeon HD 7670m ekran kartım budur. Laptopuma bundan daha iyi bi ekran kartı takabilir miyim ? Yani girişleri uyan daha iyi bi ekran kartı var mı? Laptopum için yoksa aynı ekran kartını almak zorunda mıyım ? Pek memnun değilim cünkü ekran kartımdan. Laptop tam markası samsung np350v5c s0ftr. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bildiğim kadarıyla intel hd 4000 anakarta entegre diğer ekran kartıdamı anakarta entegre yani değiştirme imkanım yokmu
İntel işlemcinin içerisinde bir GPU. Diğer harici ekran kartlarda anakarta chipset gibi entegre yapılıyor.

ben harici ekran kartını değiştirmek istiyorum aynı model bulsam değiştirme şansım yokmu yani?
Ekran kartınız anakarta yapıştırılmış. Entegre edilmiş zaten piyasadaki belli başlı cihazlarda bunlar değişebiliyor. MXM slotu üzerinden erişim sağlayan diz üstü kartları. Piyasada vardır. Ben o entegre GPU yu çıkarıp yerine yenisini veya biraz daha üst modelini yerine fabrika gibi yaparım diyen ama inanmayın 600-800 TL gibi bir ücretle yapıyorlar ancak 1-3 ay arası ömrü ya olur ya olmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı