Samsung NP350v5S-C0BTR Ekran Titremesi ve Mavi Ekran

-Çağatay-

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarımda 6-7 aydır ekranın üst kısmında hafif bir çizgi çıkıyordu belli aralıklarla. Zaman geçtikçe bu arttı ve aşırı derecede titreme başladı hiçbir şey gözükmeyecek derecede. Sonrasında format atmayı denedim Windows 10'dan Windows 7'ye döndüm. Ama hala devam etti sorun şu anda ise ekran kartının sürücüsünü yükleyince mavi ekran alıyorum. Ne gibi bir sorun olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Laptop Modeli : Samsung NP350v5S-C0BTR
İşlemci: i3 2370m
Ekran Kartı : Radeon HD 7670m
RAM: RAM'lerin geçen sene statik elektrikten yandı diye bilgisayarcı 1 tane 4GB 1 tane 2GB'lık takmış farklı RAM. İkisi DDR3
Ek kısmına dump dosyasının ekran görüntüsünü koydum nereye yükleyeceğimi söylerseniz dosyayı atabilirim. Şimdiden teşekkür ederim...

@Recep Baltaş

@Murat5038

adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
AIDA64 Extreme yazılımından HTML raporu oluşturup paylaşın.

AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Ekran kartının sürücüsünü yüklerken mavi ekran alıyorsan harici grafik kartın çok yüksek ihtimalle arızalıdır. Emin olmamız için minidump dosyalarının tümünü paylaş. Rehberde hangi hostlara yükleyeceğin yazıyor.

Minidump Dosyalarını Upload Etme

HD 7670M arızalanmış. Reballing ile çözülebilir ama o cihazda yüzü astarını geçebilir. Yeni bir cihaz alacaksınız özetle.
Şu anda yeni bir bilgisayar alacak durumum yok beni geçici olarak idare edebilecek bir çözüm yöntemi var mı? En azından ekranın titremesini yok edebilecek bir şey.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı