Samsung NP3530EA NTFS yazma okuma problemi

alphi

Hectopat
Yer
Bulgaristan
Daha fazla  
Arkadaşlar takıldığım kexleri sildim fakat bu sefer burada takıldım. Bunu da biraz araştırdım Sabit diskin yazma okuması açık olması gerekmiş. Bunun için format atmak istemiyorum bunun başka bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVDA ve IOBLUETOOTH. Kextlerini sildim. Cunku iobluetoothta takılıyodu ilk once ekran kartından sandım ve ektan kartı kextlerini sildim gecmeyince IOBLUETOOTH kextlerini ondan sonra orda kaldı. Gördüğünüz resimde hiç bir kext silmemiştim ilk burada kalmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burak bey dediğiniz gibi yapmak için Flash belleği sıfırlayıp baştan kurdum ve dediğiniz gibi NVDA kext'lerini sildim. GF'ler hiç yoktu. Fakat yine IOBluetooth da takıldı GraphicsEnabler=Yes yaptın. Daha sonra GraphichEnabler=No yaptım -x komutunu denedim ve daha bir sürü komut denedim. Belki kaçırdığım bir komut vardır. Şunu yazmayı unuttum. Bu laptop'da iki tane ekran kartı var. Biri Nvidia 520MX diğeri İntel HD Graphics 3000 İ3-2350M işlemci ve HM65 Yonga seti.

- - - Güncellendi - - -

Unutmadan IntelHD kext dahi silip denedim. Yinede aynı sorun tekrarlamakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…