Samsung NP355V5C-S0ATR A8 APU İşlemci Yükseltme

sbrhss

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar .
Samsung Np5v5c-S0atr kullanıyorum. Biraz araştırma yaptım A8 işlemci A10' a çıkarılabiliyormuş. Hatta kaynaklarda yazan " A8-4500M A10-4600M / A10-4655M hatta yeni A10-5750M yükseltilebilir " idi.
Fakat laptopda bunu yapmam mümkün mü ? Yapabilir miyim ? Yapabilirsem hangi işlemleri yapmam gerekir ?
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ?
Bunu sorma sebebim :
A8 4500M 1.9 Ghz oyunlar için yetersiz kalıyor.
  • Ekran kartım :AMD Radeon HD 7640G
  • Ram bellek : 6 gb
  • SSD uyumsuz bir model imiş.
Yardımlarınız için teşekkür ederim TECHNOPAT.

@Recep Baltaş@Ali Güngör Yardımınıza İhtiyacım var. İlgilenir misiniz ?

A10 APU'nun size bir şey kazandıracağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. A10-4655M'de şu anda kullandığınız GPU'dan daha da düşük bir GPU var. Diğer modelde her ne kadar HD 7660G olsa bile hissedilebilir performans artışı yaşatmaz. Dizüstünde APU almanın sonuçlarına katlanacaksınız maalesef.

ramı 4 + 2 . ben 2 gb yi çıkarıp 4 gb taksam etkiler mi bu performansı acaba . çift kanal kullanma yada tek kanal kullanma gibi bişey vardı heralde @MF

Aynı laptop bendede var oyunlar için yetersiz kalmıyor yanılıyorsun gta 5 medium da 720p 25-40 fps arası alıyorum gerekli ayarları yaparsan sende alabilirsin ve tavsiyem 2'lik RAM'i çıkartıp 1600 MHz'lik 4'lük RAM takmalısın. Ciddi bir performans artışı görüceksin.

peki 8 +8 gb yada 4+8 gb yaparsam faydası olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…