Samsung NP550P5C S04TR BlueTooth Sorunu

zaza_yk

Kilopat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar.
8.1 sürümünden sonra laptopumdan bluetooth aygıtından birşey gönderemediğim gibi başka bir cihaz üzerinden birşeyde alamıyorum. Ama gel görelim ki Bluetooth aygıtı tanımaya gelince rahatlıkla tanıyor eşleşiyor fakat telefonumdan bir dosya bilgisayarıma gönderemiyorum sebebini bilen veya bir öneride bulunabilecek arkadaş var mıdır acaba?

Model : Samsung NP550P5C - S04TR

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ alttaki bluetooth simgesine sağ tıklayarak dosya al/ dosya gönder şeklinde mi yapıyorsunuz?

Hem öyle yapıyorum hemde normal dosya göndermek isterken de gönden Bluetooth ile diyorum Cihazı buluyor göndere tıklıyorum gönderilemedi diye 1 dk sonra ikaz geliyor.

Sürücülerinizi güncellemeyi denediniz mi? Bende Bluetooth'u hiç görmemişti, sürücü güncellemiştim. Windows Update kendisi halletmişti. Olmazsa Google amcaya bir sorun derim. Veya kullandığınız telefonun sistemini güncellemeyi de deneyebilirsiniz.

Hiç bir türlü olmazsa Bluetooth için 3. parti yazılımlar vardı eskiden 8.1 ile çalışırlar mı bilemem, denemek lazım. BlueSoleil vardı onu bir deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…