Samsung NP550P5C-S04TR laptoba sahibim. Laptop ciddi bir şekilde yere düştü ve kırıldı. Ekranı onarttık. Fakat, ekran kartım (GeForce GT 630M) çalışmıyor. Sorunun neyden kaynaklandığını anlamadım tam, sürücüsünü kururken mavi ekran hatası veriyor, oyunları açarken mavi ekran hatası veriyor. Şu an sadece Intel HD Graphics 4000 kullanabiliyorum. Bu laptobun ekran kartını değiştirebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Evet. Hatta HDD'yi çıkardıktan sonra daha kötü oldu. Önceden bazen oyunları açmıyordu, bazen oyunda yazılar tuhaflaşıyordu, oyunda arabalar veya çimler rengarenk oluyordu. SSD taktırdıktan sonra bu sefer oyunları hiç açamıyor ve mavi ekran hatası veriyor.
Evet. Hatta HDD'yi çıkardıktan sonra daha kötü oldu. Önceden bazen oyunları açmıyordu, bazen oyunda yazılar tuhaflaşıyordu, oyunda arabalar veya çimler rengarenk oluyordu. SSD taktırdıktan sonra bu sefer oyunları hiç açamıyor ve mavi ekran hatası veriyor.
Kusura bakmayın yeni gördüm, Nvidia ekran kartını devre dışı bıraktım, sürücülerini sildim ve işlemcinin Intel HD Graphics ekran kartını etkinleştirdim. Daha az performans veriyor ama mavi ekranlardan daha iyidir.