Samsung NP550P5C-S04TR ekran kartı değişimi

Alper Özmen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Samsung NP550P5C-S04TR laptoba sahibim. Laptop ciddi bir şekilde yere düştü ve kırıldı. Ekranı onarttık. Fakat, ekran kartım (GeForce GT 630M) çalışmıyor. Sorunun neyden kaynaklandığını anlamadım tam, sürücüsünü kururken mavi ekran hatası veriyor, oyunları açarken mavi ekran hatası veriyor. Şu an sadece Intel HD Graphics 4000 kullanabiliyorum. Bu laptobun ekran kartını değiştirebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'yi çıkardıktan sonra denediniz değil mi?

Evet. Hatta HDD'yi çıkardıktan sonra daha kötü oldu. Önceden bazen oyunları açmıyordu, bazen oyunda yazılar tuhaflaşıyordu, oyunda arabalar veya çimler rengarenk oluyordu. SSD taktırdıktan sonra bu sefer oyunları hiç açamıyor ve mavi ekran hatası veriyor.

O zaman geçmiş olsun. Dediğim gibi en yeni notebooklarda bile (MXM slotu olduğu halde) ekran kartı değişmekte zorlanıyoruz.

Alper bey bilgisayarın son durumu nedir ?
Kusura bakmayın yeni gördüm, Nvidia ekran kartını devre dışı bıraktım, sürücülerini sildim ve işlemcinin Intel HD Graphics ekran kartını etkinleştirdim. Daha az performans veriyor ama mavi ekranlardan daha iyidir.

Satmayı düşünür müsünüz bilgisayarı ?
Özel mesajla konuşalım müsait olursanız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…