Samsung np550p5c-s04tr Notebook SSD Bağlantısı

cyber518

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum Notebooka sahibim, yurt dışından ssd alıp optik sürücü yerine takmak istiyorum ama bunun için birkaç sorum var.

1) Optik sürücü yerine takacağım aparatın adı nedir? Ne şekilde artarak bulabilirim?

2) Her yerde aradım ama bulamadım umarım bilen biri vardır, optik sürücünün girişli sata 3'mü? SSD'nin girişini ona göre alcam.

3) İnternette max ram 8 gb yazıyor. Bilgisayarın internette içinin açılış videosunu gördüm, 2 ram slotu var ve tek ram takılı yani bir slot boş. Bilgisayar 8 gb ram a sahip. Şimdi ben diğer slota bir 8 gb daha taksam çalışır mı? Yoksa max 8 gb yazdığı için özelliklerde, o sınırlandırılmış mıdır??

Yardımlarınızı bekliyorum...

1. Kızak ya da caddy
2. Ne olduğunun önemi yok SSD'yi normal HDD yuvasına takmalısın, dvd yuvasından daha hızlı aktarım sağlar.
3. İnternette gördüğünün bir anlamı yok, kendi makinanın içine bakabilirsin.Ya da CPU-z, aida64 ile içindeki RAM ya da RAMlerin bilgilerine ulaşabilirsin. Normal kullanıcıysan (render vs. almıyorsan) zaten 16 GB gereksiz olacaktır.

s0x-tr modeller desteklemiyor 8gb dan fazlasını yani daha fazla takarsan muhtemelen çalışmayacaktır samsung desteğe sorduğumdada desteklemiyor cevabını aldım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı