Samsung NP700G7C-S02TR Ekran Kartı RAM Değiştirme ve Isınma Sorunu

Mert Tunçer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Sosyal ailesi bende Samsung'un NP700G7C-S02TR model bilgisayarı var ama ekran kartı bayağı eskidi diğer her özelliği iyi ama ekran kartı GTX 675M ve ben de GTX 970M veya 960M ile değiştirmek istiyorum acaba bilgisayar onboard mu yoksa değiştirilebilir mi ? Bir de normalde (MSI Afterburner'a göre) GPU sıcaklığı 60 derece oyun oynarken 100 derecelere kadar çıkıyor bir ekran kartı için normal olduğunu düşünmüyorum ve 6 ay önce Titanfall oynarken (Geforce Experience Optimum ayarlarda) 60 fps sabitti çok nadiren 40'lara 30'lara düşerdi ama şimdi oynarken 60'ı bulması mucize falan oldu 25 fps'lerde oynuyorum bunun nedeni nedir sizce acaba BIOS güncellesem düzelir mi BIOS nereden güncellenir yazarsanız sevinirim ?

Sıcaklık şu an 77 derecelerde ve hiçbir şey açık değil :(
MSI Afterburner.PNG
görev yöneticisi.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapmayı denemiyorum aşağıda sıcaklık göstergesi var ama laptop olduğu için termal macunu değiştiremiyorum ve toz temizliğini de yapamıyorum acaba teknik servis yapar mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı