Samsung Odyssey 2K OLED g6'dan G8 OLED 4K'ya geçilir mi?

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
Samsung Odyssey 2K OLED G6 360 Hz olan modeli 4070 Ti Super ile kullanıyorum.
  • Samsung 27" OLED 4K olan modele hazır indirim de gelmişken geçilir mi?
  • Bir başka soru eğer ki geçmek mantıklıysa 4K da 27" mi 32" mi tercih edilmeli?

4K için 32" daha iyi olacağını düşünüyorum.
Geçiş konusuna gelince 4K tabii ki güzeldir ama rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 4K'den 2K ya göre FPS düşüsü olacaktır buna göre karar vermeniz lazım.

Hocam rekabetçi oyun oynamıyorum. Hikayeli oyunlar tercih ediyorum.

Teşekkür ederim
27" 2K OLED'den 32" 4K OLED'e gerçekten buna vereceğiniz para çok önemli değilse geçilebilir. Ama 27" 2K'den 27" 4K bence geçilmez.

27" 2K OLED'den 32" 4K OLED'e gerçekten buna vereceğiniz para çok önemli değilse geçilebilir. Ama 27" 2K'den 27" 4K bence geçilmez.
Bu arada neden geçilmez pikseller daha net daha keskin geçiş olmayacak mı? Ürünü geçte olsa sipariş ettim, deneme fırsatım olacak bakalım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Bu arada neden geçilmez pikseller daha net daha keskin geçiş olmayacak mı? Ürünü geçte olsa sipariş ettim, deneme fırsatım olacak bakalım.

Aradaki fiyat farkından dolayı şöyledim yoksa görüntü kalitesi tabii ki daha iyi olacaktır. Ayrıca 4K kaldıracak bir ekran kartınız olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…